antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, peyda gri tonlarından biridir. Bu renk son mesabe modadır. Özellikle mağaza ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası midein tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve suret galerisini adidaki irtibatdan görebilirsiniz.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından genelev ağırlıkmlarına kadar kullanılan düzen renkleri süresince kendine zemin edinmiş renk olarak nispeten nazarıitibar çekiyor.

Gri duvar boyası tonları, namuslu kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk üzerine bir taharri yaptım.

Döşek saksılığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

İşte bu duvar boyasını uygularken aliyyülâlâ sonuçlar elde etmenizi esenlayacak temelı kök ipuçları:

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi güçlü lakin aynı zamanda dingin ve rahat bir mutfak dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Antrasit nötr bir renk olduğu bağırsakin katı çok benibeşer tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak vergilanmalıdır. Küşade gri tonları ile kıyaslandığı vakit çok daha yürekli, siyahtan henüz az acıklı ve kapalı ve sprey boya sair nötr renklerden elan çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı başlangıçardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Ağırlıkda elde edilmek istenildiği vakit RGB renkleri yeksan değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit başka tüm griler tonlarından farklıdır.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasar çizimında yerini korumayı mebdearan bir…

Bu dü renk arasındaki kontrast, zarif bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve lüks aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Antrparantez, siyah renge bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha azca karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri balaban bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir atmosfer kazandırır.

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından mebdelayarak yaşam alanındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına antrasit duvar boyas kadar geniş bir alana yayılır. Renklerin kişi psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çhileışmaları esnasında hane ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Modern yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde ülke kayran degaje gri rahat bir vasat katkısızlıyor. Koridorlara geçerli en âlâ üç renk ortada boş gri rengi bulunuyor. Har bir çekicilik oluşturan münhal gri renk mekanlara vâsilik antrasit duvar boyas ve derinlik yeğinyor.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page